5.2.5. Чисельність безхребетних - Антоновський, Олександр Григорович; Антоновский, Александр Григорьевич; Antonovskyi, Oleksandr; Сучков, С. І.; Золотова, Г. В. (My University, 2016)
Обліки чисельності бентосних безхребетних у водоймах Приазовського НПП проводились за стандартною сіткою станцій [6] (рис. 77) та на гідробіологічних полігонах, закладених у 2013 р. [24]. Відбір і аналіз бентосних проб виконувався за загальноприйнятими в гідробіологічних дослідженнях методиками [27]
Keywords: водні безхребетні; наземні молюски; бентосні безхребетні; гідробіологічні полігони; гідробіологічні дослідження