Розробка технологічної лінії виробництва сушених продуктів та напівфабрикатів в умовах Запорізького району Запорізької області (19ХВД. 12834911.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування - Дорош, Сергій Павлович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Об'єктом дослідження є технологічна лінія виробництва готового корму для домашніх тварин. Основна частина роботи присвячена розробці потоково-технологічної лінії, що передбачає розширення асортименту продукції, підвищення ефективності виробництва та зниження собівартості готової продукції. Розглянуто організацію охорони праці при роботі цеху та проаналізовано можливі небезпечні ситуації, що можуть виникати під час експлуатації потоково-технологічної лінії. Згідно з оцінкою технічного рівня вдосконалення, проведено економічне обґрунтування роботи.
Keywords: підприємство; фарш-корм; тварини; субпродукти; ПТЛ; обладнання; ефективність