Опис до патенту на корисну модель № 33954 "Робочий орган сівалки" - Шабала, М. О.; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana (Державний департамент інтелектуальної власності, 2008)
Робочий орган сівалки, що складається зі стрілчастої лапи, яка закріплена на стійці, що має тупий кут входження в грунт, який відрізняється тим, що стрілчаста лапа накрита екраном, під яким розташований розподільник насіння у вигляді пластини з радіально розташованими ребрами, при- чому між екраном і розподільником в передній частині розміщена повітряна форсунка
Keywords: сівалка; робочій орган; стрільчаста лапа; розподільник насіння; повітряна форсунка; сільськогосподарське машинобудування; зернові сівалки; суцільний посів