Апарат-змішувач водних розчинів і реагентів. Опис до патенту на корисну модель 157071. Україна - Кюрчев, Володимир Миколайович; Мовчан, Сергій Іванович (My University, 2024)
Корисна модель належить до хімічної галузі, інтенсифікації діючих і реконструкції систем промислового водопостачання при перемішуванні компонентів водних розчинів і рідинних двокомпонентних середовищ, використовується при реагентній обробці стічних вод промислових підприємств, що складаються з двох та більше інгредієнтів.
Keywords: гідравлічне навантаження; ККД; водний потік; відведення суміші