Опис до патенту на корисну модель № 141438 "Відцентровий ущільнювач флотошламу із розсікачем" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Спосіб консервування зеленої маси кормів включає подрібнення вихідної рослинної сировини і внесення консерванту. Подрібнену вихідну рослинну сировину укладають в сховище з пошаровим внесенням консерванту та подальшим ущільненням і укриттям маси, як консервант використовують біологічно активні речовини, а саме - газорідинну суміш соку білої гірчиці з двоокисом вуглецю при концентрації соку в суміші 20-30 л/м3 і вводять її в кількості 0,45-0,55 м3/т
Keywords: консервування зеленої маси кормів; сільське господарство; тваринництво; консервування зелених кормів; силосування