Особливості функціонування агрохолдингів в Україні - Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna (ТДАТУ, 2013)
Проаналізовано діяльність холдингів у сільському господарстві України. Охарактеризовано основні тенденції розвитку агрохолдингів. Висвітлено переваги й недоліки аграрних холдингових формувань.
Keywords: агрохолдинг; інтеграція; земельний банк; поглинання