Індивідуальні завдання з вищої математики: навч. посібник - Назарова, Ольга Петрівна; Назарова, Ольга Петровна; Nazarova, Olha; Бойко, С. Б.; Іщенко, Ольга Анатоліївна; Ищенко, Ольга Анатольевна; Ishchenko, Olha; Дьоміна, Наталя Анатоліївна; Демина, Наталья Анатольевна; Domina, Natalia; Кравець, Василь Іванович; Кравец, Василий Иванович; et al. (Мелітополь: ТО В «Видавничий будинок ММД», 2011)
Посібник написано відповідно до діючих програм курсу вищої математики для студентів усіх спеціальностей вищого навчального закладу. Теоретичний матеріал подано з великою кількістю розв’язаних прикладів, рисунків, завдань для індивідуальної роботи та контрольних питань до кожної теми, які допомагають перевірити засвоєння матеріалу. Цій підручник призначений для студентів технічних та економічних спеціальностей вищих навчальних закладів денної та заочної форм навчання.
Keywords: лінійні рівняння; векторна алгебра; аналітична геометрія; математичний аналіз; теорія ймовірності