Педагогічна майстерність викладача вищої школи - Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna (Запоріжжя: Copy Art, 2012)
UK: Нестабільна ситуація, ринкова конкуренція в Україні спричинили за собою зміну орієнтацій діяльності фахівців вищої школи та вимагають замислитися над комплексом професійних здібностей викладача – педагога, методиста, вченого. Сучасний викладач вищої школи має володіти високою загальною й педагогічною культурою, бути довершеним професіоналом. Професіоналізм людини в будь-якій сфері багато в чому залежить від рівня сформованості майстерності. Цей фактор має особливе значення у педагогічній діяльності.
Keywords: вища школа; вища освіта; діяльність фахівців вищої школи; майстерність викладача вищої школи; викладач вищого навчального закладу