Сильні люди вільної країни : імена війни - Завгородня, Ірина Володимирівна; Білоцька, Ольга Миколаївна (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2025)
З початком війни в Україні тисячі українців встали на захист своєї країни. Серед них: військові командири, добровольці, лікарі, які віддають свої життя та здоров’я заради перемоги. Вони - справжні герої сьогодення, адже їхні дії є прикладом виняткової мужності та самопожертви.
Keywords: Герої України; війна; захисники