Організаційна культура - Плотніченко, Світлана Романівна; Плотниченко, Светлана Романовна; Plotnichenko, Svitlana; Островерхов, В. (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Важливим елементом теорії організації та управлінського етикету є судження про організаційну культуру. У реаліях сьогодення головними напрямками праці зі збільшення ефективності діяльності організацій є зміна ставлення робітників до праці, забезпечення організації у новаторському підходу, творчої цілеспрямованості. Саме реалізація цих напрямків створить умови для розвитку організаційної культури
Keywords: управлінський етикет; діяльність організації; оргкультура