Стан біржового ринку в Україні - Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
UK: Біржі давно стали індикатором стану економіки країни. Вони віддзеркалюють усі економічні процеси в будь-якій країні і, таким чином, визначають рівень конкурентоспроможності економіки країни. Біржовий ринок в широкому розумінні – це оптовий ринок товарів і цінних паперів з обмеженим колом відомих учасників, правилами здійснення біржових угод та процедурою вирішення спірних питань. EN: The research is devoted to the issues of the state and fur there development of the stock commodity market in Ukraine. The main reasons for inefficient functioning of the stock market in Ukraine are presented. The problems and obstacles in the development of stock trading in Ukraine are considered.
Keywords: біржовий ринок; економіка україни; оптовий ринок товарів; біржові угоди; stock market; exchange; stock exchange; commodity exchange; agrarian exchange; stock commodity; quotations; stock trading