Виробництво відновлюваних джерел енергії - Данилевський, Б.; Кушлик, Руслан Романович; Кушлык, Руслан Романович; Kushlyk, Ruslan (ТДАТУ, 2021)
Якщо господарства, які сіють ріпак засвоять технологію виробництва біопального і будуть мати його «стратегічний запас», вони зможуть проводити весняно-польові і збиральні роботи незалежно від поставок дизельного пального. Досвід використання біопального із ріпакової олії в дизельних двигунах свідчить про його відповідність по хімічному складу викопному дизельному пальному із нафти і встановленим стандартам.
Keywords: світовий ринок рослинної продукції; розвиток аграрного сектору; використання рослинних олій; рослинна олія; ріпак; ріпакова олія