Опис до патенту на корисну модель № 102657 "Аеродинамічний сепаратор для насіння" - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Малкіна, Віра Михайлівна; Малкина, Вера Михайловна; Malkina, Vira; Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Аеродинамічний сепаратор для насіння містить бункер, аспіраційний канал, вентилятор, три роз-поділювача. В аспіраційному каналі встановлені два конуси, які розміщенні один проти одного, а над вентилятором встановлений кожух
Keywords: сепаратор; бункер; аспіраційний канал; вентилятор; розподілювач