Методологія дослідження реологічних характеристик кондитерських мас - Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena (ТДАТУ, 2015)
EN: The classification of raw materials, semi-finished and finished products for confectionery texture characteristics and rheological properties as well as the rheological studies methodology were examined. UK: Розглянуті показники є базовими та вкрай важливими при управлінні технологічними режимами виробництва для формування заданих реологічних властивостей напівфабрикатів, а потім і структурно-механічних показників і консистенції готових кондитерських виробів
Keywords: confectionery; raw materials; semi-finished; finished products; texture characteristics; rheological properties; classification; methodology; шоколадна маса; напівфабрикат; кондитерські вироби