Обґрунтування кінематичних параметрів розпушувача плуга для викопування саджанців плодових культур - Матковський, Олександр Іванович; Матковский, Александр Иванович; Matkovskyi, Oleksandr (ТДАТУ, 2017)
UK: Наведена методика визначення кінематичних параметрів розпушувача викопувального плуга для визначення режимів коливань з підкиданням ґрунту та кореневої системи саджанця під час переміщення по його поверхні. RU: Предложена методика определения кинематических параметров разрыхлителя выкопочного плуга для определения режимов колебаний с подбрасыванием почвы и корневой системы саженца при перемещении по его поверхности. EN: The method of determining the kinematic parameters of the digger plow for determining the modes of oscillation with the throwing of the soil and root system of the seedlings during movement along its surface is given.
Обоснование кинематических параметров разрыхлителя плуга для выкопки саженцев плодовых культур
Rationale of the cinematic parameters of the player discharge for vaccination of filling cultures
Keywords: викопувальний плуг; параметри розпушувача; режими коливань; зусилля витягування; викопування саджанців; плуг; кінематичні параметри; розпушувач плугу