Формування збалансованої стратегії реального сектору економіки на основі інноваційної моделі розвитку - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (My University, 2014)
UK: Обгрунтовано положення щодо забезпечення збалансованої стратегії розвитку реального сектору економіки на основі інноваційної моделі економічного зростання. Визначено її основні цілі, що враховують: синергію ринкового механізму ринку і державного регулювання, необхідність інституційних інновацій на основі стимулювання процесів взаємодії суб'єктів господарювання. EN: The statement as to ensure the sustainable development strategy of the real economy based on innovation model of economic growth. Defined its main objectives, taking into account: the synergy of market mechanisms and state regulation of the market, the need for institutional innovation based on stimulating the processes of interaction entities.
Formation of balanced strategy real economy based on innovation development model
Keywords: інновації; промисловість; реальний сектор; ринковий механізм; синергія; стратегія; innovation; industry; real sector; the market mechanism; synergy; strategy