Проєктування сталого розвитку аграрного виробництва - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna; Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (НДУ Гоголя, 2021)
Сучасне аграрне виробництво пов’язано з багатьма соціальними та екологічними проблемами, що актуалізує дослідження питань врахування засад сталого розвитку в розробці інвестиційних проєктів для сільськогосподарських товаровиробників.
Keywords: інвестиційні проєкти; національна економіка; охорона навколишнього середовища; аналіз ризику; економічний аналіз; фінансовий аналіз; соціальний аналіз; інституційний аналіз; екологічний аналіз; технічний аналіз