Екзогенна корекція ліпопероксидації антиоксидантами у гусенят - Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Морохіна, Ю. П.; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna (My University, 2004)
Проведено порівняльне дослідження впливу антиоксидантного препарату дистинол на рівень пероксидного окислення ліпідів уміст вітамінів А і Е ріст і збереженість стада гусей, виведених з яєць, що містили вітаміну Е 50 і 250 мкг/г жовтка. Встановлено позитивний вплив дистинолу на гусенят, отриману з яєць, то містили вітаміну Е 60 мкг/г жовтка.
Keywords: продуктивність птахівництва; тканини печінки; ТБК-активні продукти; використання l-критерію Ст'юдента; вітамін Е; утримання гусей; А-вітаміноощадний ефект; витрати комбікормів; дистинол; AO-ферменти