Магнітний змішувальний пристрій. Опис до патенту на корисну модель № 157086. Україна - Стручаєв, Микола Іванович; Самойчук, Кирило Олегович; Ломейко, Олександр Петрович; Постол, Юлія Олександрівна; В'юнік, Ольга Володимирівна (My University, 2024)
Магнітний змішувальний пристрій, що містить корпус, всередині якого співвісно встановлені ідентичні форсунки, вихідний патрубок, згідно з корисною моделлю у кожній з форсунок встановлено гвинтовий завихрювач, конічну камеру попереднього змішування, центральний вихідний канал, на якому коаксіально встановлені неодимові магніти.
Keywords: змішування рідин; форсунки; гвинтовий завихрювач; конічна камера попереднього змішування; магнітний змішувальний пристрій; неодимові магніти