Опис до патенту на корисну модель № 138140 "Вібраційно-пластинчастий корпус плуга" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Федоренко, В. А. (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2019)
Вібраційно-пластинчастий корпус плуга містить леміш, передню частину полиці, декілька пластин полиці та задню опору, вібраційний пристрій. Вібраційний пристрій виконано з декількох п'єзоелектричних елементів, які встановлено на пластинах полиці та лемеші
Keywords: вібраційно-пластинчастий корпус плуга; сільськогосподарське машинобудування; пристрої для обробітку ґрунту