Серед аграрної молоді визначено кращих за професією - (:unkn) unknown (My University, 2014)
Конкурентоздатність інженера-механіка в сучасних умовах складається з багатьох чинників, головним з яких є знання робітничих спеціальностей, пов'язаних з вирощуванням різноманітних сільськогосподарських культур.
Keywords: ТДАТУ; сільськогосподарські культури