Споживчі та лікувальні властивості ягід - Бодня, А. М.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Чорна смородина дуже корисна для здоров'я організму. Завдяки цілющим властивостям, чорна смородина часто застосовується в народній медицині в лікувальних і профілактичних цілях
Keywords: чорна смородина; народна медицина; споживчі властивості ягід смородини; лікувальні властивості ягід смородини