Вплив соціального капіталу на модернізацію економічних відносин - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (My University, 2021)
Соціальний капітал як об’єкт дослідження уже не перше десятиріччя викликає науковий інтерес у представників багатьох наук, але на сьогодні не існує однозначного визначення сутності поняття «соціальний капітал». Ми пропонуємо «… визначення соціального капіталу як сукупності зв’язків, які можуть генерувати дохід та соціально-економічних відносин, що виникають у певній соціальній мережі на основі існуючих норм та довіри».
Keywords: соціальний капітал; економічні відносини; соціальні інвестиції