Дослідження сталості руху грейферного захвату сільськогосподарських гідроманіпуляторів - Крилов, В. В.; Коломієць, С. М.; Krylov, V.; Kolomiyets, S. (My University, 2009)
У роботі шляхом теоретичного дослідження отримані залежності для оптимізації параметрів гідропривода маніпулятора, з урахуванням розвертаємих мас, що має сприяти забезпеченню сталості руху грейферного захвату.
Research of the equation of greyfer’s movement of capture in agricultural manipulators
Keywords: гідроманіпулятор; грейферний захват; гідронасос; диференціальне рівняння руху; сталість руху; гідропривод; збиранням врожаю; тваринницькі ферми