Cучасні проблеми землеустрою та методи їх подолання - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Якунічева, Анастасія Юріївна; Якуничева, Анастасия Юрьевна; Yakunicheva, Anastasiia (НУБІП України, 2020)
У статті досліджується проблеми розвитку землеустрою на сучасному етапі та методи їх подолання, обґрунтовано основні причини сучасного стану використання земель.
Keywords: землеустрій; земельна реформа; земельний фонд; земельні відносини