Стратегічні орієнтири розвитку науково-технічного потенціалу Запорізького регіону - Почерніна, Наталя Вікторівна; Почернина, Наталья Викторовна; Pochernina, Natalia (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Довгострокове планування регіонального розвитку відображає стратегічне бачення розвитку Запорізької області з точки зору її перспектив у соціально-економічній та інноваційній сферах з метою реалізації наявних унікальних особливостей. При цьому під науково-технічним потенціалом розуміється сукупність матеріальних, трудових фінансових, інтелектуальних та інформаційних ресурсів, що можуть бути задіяні у сфері науково-технічної діяльності і здатні забезпечити конкурентні переваги регіону. EN: The main directions and priorities of the development of the region's scientific and technical potential are described.
Keywords: стратегія розвитку; науково-технічний потенціал; регіон; development strategy; scientific and technical potential; region