Опис до патенту на корисну модель № 101366 "Дробарка" - Гвоздєв, О. В.; Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Генчев, В. Г. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Дробарка містить завантажувальний бункер, з'єднаний з корпусом, дебалансний вібратор, закріплений на валу, сито, виконане з можливістю коливального руху. Всередині корпуса розміщений ротор з молотками. Сито прикріплене до корпуса з одного боку шарнірно, а з іншого – пружно, і вивантажувальний патрубок. Сито виконано у формі брахістохрони. У зоні пружного з'єднання з корпусом на ньому шарнірно закріплений відбивний елемент, який спрямований у робочу зону молотків
Keywords: дробарка; завантажувальний бункер; дебалансний вібратор; ротор; переробна промисловість; молоткові дробарки; зернопереробна промисловість; сільське господарство