Розробка температурно-струмового захисного пристрою асинхронного двигуна з короткозамкненим ротором - Щербаков, С. В.; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (ТДАТУ, 2020)
Розроблений температурно-струмовий захисний пристрій дозволяє підвищити експлуатаційну надійність асинхронного електродвигуна і збільшити термін його служби у сільськогосподарчому виробництві.
Keywords: температурно-струмовий захисний пристрій; асинхронні двигуни; електродвигун; пристрої захисту