Перспективи субєктів малого бізнесу в умовах розвитку міжнародної інтеграції сільського господарства - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (My University, 2015)
Міжнародна інтеграція сільського господарства України у першу чергу передбачає розширення експорту аграрної продукції. Вступ України до СОТ у 2008 році сприяв збільшенню обсягів торгівлі агропродовольчою продукцією, особливо за останні роки.
Keywords: експорт аграрної продукції; малий бізнес; міжнародна інтеграція