Тенденції розвитку свинарства України - Сурженко, Нонна Вікторівна; Сурженко, Нонна Викторовна; Surzhenko, Nonna (ТДАТУ, 2011)
UA: В статті розкриті наявні проблеми розвитку галузі свинарства в Україні та запропоновані відповідні шляхи їх вирішення, що дасть змогу підвищити рівень конкурентноздатності продукції свинарства та галузі тваринництва заголом. EN: In the article the present problems of development of industry of the pig breeding are exposed in Ukraine and the proper ways of their decision are offered, that will enable to promote the level of competitiveness of products of the pig breeding and industry of stock-raising on the whole.
Keywords: свинарство; тваринництво; сало; свинина; комбікорм; зерно; корм