Технічний сервіс у забезпеченні якості продукції тваринництва України - Оліщук, В. В. (My University, 2021)
Тваринництво України – галузь, що має кілька основних складових: свинарство, розведення великої рогатої худоби, рибництво, розведення птахів. Крім основних складових тваринництво України містить у собі ряд другорядних складових, таких як кролівництво, вівчарство, звірівництво, бджільництво й ін.
Keywords: тваринництво; технічний сервіс; скотарство; ремонтно-технологічне обладнання