Вплив продуктивності праці на якість життя населення - Ярчук, Ангеліна Володимирівна; Ярчук, Ангелина Владимировна; Yarchuk, Anhelina (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
UK: Характер впливу продуктивності праці на всі аспекти якості життя населення залежить від природи зростання продуктивності і чим менше така природа має спільного з поширенням інновацій, зростанням кваліфікаційного рівня та глобальної конкурентоспроможності національних людських ресурсів, позитивними структурними зрушеннями в економіці, тим, за інших рівних умов, гіршим буде вплив динаміки суспільної продуктивності праці (навіть позитивної) на інші аспекти якості життя населення. EN: According to the results of the research, the influence of the growth of social productivity on the improvement of the quality of life of the population, in particular, the provision of better access to better quality education and health care services was not revealed.
Keywords: життя населення; продуктивність праці; поліпшення добробуту; реалізація людського потенціалу; productivity; quality of life; welfare; gross product; employment; social and labor sphere