Опис до патенту на корисну модель № 84884 "Спосіб реалізації мостового землеробства" - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
Спосіб реалізації мостового землеробства включає використання багатопрольотної фронтальної дощувальної машини, прольоти якої розміщують під постійну колію. Колія додатково прокладена на ґрунті з відстанню між центрами колій 2,8 м, по якій рухаються тягові машини - мостові засоби з сільськогосподарськими знаряддями. Переміщення мостових засобів на наступну позицію здійснюється їх розворотом на 180 град. на місці відносно центру повороту, який знаходиться в центрі колії
Keywords: землеробство; дощувальна машина; сільськогосподарські знаряддя