Статистична обробка і оформлення результатів експериментальних досліджень (із досвіду написання дисертаційних робіт): навчальний посібник - Кисельов, О. В.; Комаров, І. Б.; Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Бакарджиєв, Роман Олександрович; Бакарджиев, Роман Александрович; Bakardzhyiev, Roman (Статус, 2017)
Розглянуто методи статистичного аналізу даних в агрономічних і технічних науках. Подані основи обробки і оцінювання результатів досліджень однофакторних і багатофакторних експериментів. Наведено способи розрахунку та представлення числових і графічних результатів із використанням персональних комп’ютерів при застосуванні табличного процесора Microsoft Excel у складі Microsoft Office та пакету прикладних програм Statistica.
Keywords: статистичні дані; Microsoft Excel; Microsoft Office; Statistica; програми; числові результати; графічні результати; Закон Вейбулла–Гніденка; вимірювання; похибки