Elementary Finance: навчально-методичний посібник з розвитку навичок читання та говоріння для студентів спеціальності «Фінанси та кредит» - Кравець, Олена Олександрівна; Кравец, Елена Александровна; Kravets, Olena (ТДАТУ, 2016)
Навчальний посібник “Elementary Finance” має на меті забезпечити підготовку до самостійного читання, розуміння і перекладу наукових текстів на англійській мові в галузі фінансів, а також розвинення навичок усного мовлення, формування широкого професійного словника та навичок ведення бесіди у рамках професійної тематики
Keywords: студент; менеджмент; аудит; словниковий запас