Буржуазні революції у Європі та їх економічні причини - Плясецька, В.; Кальченко, Сергій Володимирович; Кальченко, Сергей Владимирович; Kalchenko, Serhii (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
У роботі розглядаються загальні економічні причини буржуазних революцій у країнах Європи в XVII-XVIII ст., а саме у Нідерландах, Англії та Франції. Також, проаналізовані відмінності в економічному та політичному станах країн, й наслідки революційних дій. Актуальність полягає у дослідженні буржуазних революцій як процесу змін старої системи на нову
Keywords: буржуазна революція; революційний рух; політична боротьба