Імітаційні моделі для дослідження системи технічного обслуговування та ремонту мобільної техніки - Сушко, Ольга Вікторівна; Сушко, Ольга Викторовна; Sushko, Olha; Sushko, Е. К. Olha (My University, 2021)
Визначення техніко-економічних характеристик практичного застосування будь-якої стратегії постановки машин чи агрегатів в ремонт може бути здійснено декількома шляхами. Вочевидь, найбільш достовірним, є прямий натурний експеримент. Однак, в реальних умовах експлуатації мобільної техніки такий експеримент провести дуже складно. Для цього знадобиться час, порівняний зі строком служби техніки, та значні витрати на збирання усієї необхідної первинної інформації по відмовам та витратам на ремонт.
Keywords: ремонт машин; мобільна техніка; метод статистичних випробувань; імітаційні моделі