Пролонгація терміну зберігання дегідратованих продуктів для гуманітарних потреб - Семенов, Микита Олегович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Продовольча безпека в умовах гуманітарних криз є одним із ключових викликів сучасності. Війни, природні катастрофи, економічна нестабільність і порушення логістичних ланцюгів створюють потребу в продуктах харчування, які здатні зберігатися протягом тривалого часу без втрати поживної цінності та органолептичних властивостей.
Keywords: пролонгація; гуманітарні потреби; зберігання продуктів; сублімаційне сушіння