Конкурентоспроможність регіональної бюджетної політики - Почерніна, Наталя Вікторівна; Почернина, Наталья Викторовна; Pochernina, Natalia (My University, 2019)
Умови соціально-економічного розвитку регіону значною мірою залежать від ефективності бюджетної політики, яка, з одного боку, консолідує фінансові ресурси для розвитку регіону, а з іншого боку – виступає складовою регіональної політики, яка орієнтована на підвищення конкурентоспроможності регіону та покращення якості життя місцевих мешканців.
Keywords: бюджетна політика; місцевий бюджет; податки; міжбюджетні трансферти; доходи