Мелитопольскому ТГАТУ 90 лет - история вуза. - (:unkn) unknown (РИА Мелітополь, 2022)
Ювілейна стаття до 90-річчя Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Мелітопольському ТДАТУ 90 років - історія вузу.