АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2020)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у лютому.
Keywords: підвищення кваліфікації; дорадництво; студенти; стажування; рейтинг Webometrics; стипендіати; кубок ректора з КВК; Дмитро Антіфєєв; наша історія