Ключові торгівельні партнери України у Європейському Союзі - Щевелєва, О. В. (My University, 2019)
Активне зовнішньоекономічне співробітництво в Україні зосереджено на активному пошуку нових каналів поставок та збуту продукції, а також зберіганні та розвитку існуючих зв’язків. Найбільшими торговельними партнерами України серед країн ЄС є Німеччина, Польща, Італія, Угорщина, Нідерланди, Велика Британія та Франція
Keywords: Європейський Союз; зовнішньоекономічне співробітництво; торгівельнві партнери