Опис до патенту на вінахід № 117213 "Пристрій для транспортування і очистки коренебульбоплодів" - Булгаков, Володимир Михайлович; Булгаков, Владимир Михайлович; Bulgakov, Volodymyr; Адамчук, В. В.; Калетнік, Г. М.; Головач, І. В.; Ружило, З. В.; Бандура, В. М.; Середа, Л. П.; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Пристрій для транспортування та очистки коренебульбоплодів належить до сільськогосподарського машинобудування, зокрема до робочих органів картоплезбиральних машин
Keywords: транспортування; коренебульбоплоди; сільськогосподарське машинобудування