Перспективи вдосконалення барабанних сушарок - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Григоренко, Сергій Михайлович; Григоренко, Сергей Михайлович; Hryhorenko, Serhii (My University, 2018)
Проведення аналізу ситуації у країні надав змогу оцінити перспективи розвитку конструктивно-технологічного навантаження процесу сушіння зерновмісних матеріалів. На основі створених напрямків вдалося розробити конструктивно-технологічну схему барабанної сушарки, яка дозволить покращити використання теплоносія та знизити питомі витрати енергії. Поряд із цим конструктивні зміни запропонованої барабанної сушаркиповинні дозволити зменшити її габарити енергонасиченість.
Keywords: тваринництво; методи сушіння; барабанна сушарка; витрати енергії; електродвигун з редуктором