Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: збірник науково-методичних праць. Вип. 25 - (:unkn) unknown (Мелітополь, ТДАТУ, 2022)
У збірнику наведено матеріали з навчально-методичної і виховної роботи науково-педагогічних працівників університету за підсумками науково-практичної конференції 2021-2022 навчального року.
Keywords: дистанційна освіта; освітній процес; інформаційно-комунікаційні технології навчання; студентські наукові гуртки; академічна доброчесність; гендерна освіта; кураторство; магістерський проєкт "Агрокебети"