Святковий дискурс у сучасному соціокультурному просторі - Поправко, Ольга Вікторівна; Поправко, Ольга Викторовна; Popravko, Olha (My University, 2018)
Зазначимо, що питання святкового дискурсу мало досліджене в науці. Окремі спроби його осмислення були здійснені в лінгвістиці. Однак дослідники зосереджували увагу переважно на його концептуальному вивченні, а не на побудові загальної моделі святкового дискурсу.
Keywords: святковий дискурс; поняття «дискурс»; свято; культурний розвиток суспільства; святкова комунікація