Студенти фінансисти взяли участь у міжнародній конференції - (:unkn) unknown (My University, 2015)
16-17 квітня студенти ТДАТУ напряму підготовки "фінанси і кредит" взяли участь у роботі конференції, що проходила у Запорізькому національному університеті
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ