Основні тенденції розвитку генної інженерії в сільському господарстві - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Маніта, Ігор Юрійович; Манита, Игорь Юрьевич; Manita, Ihor; Подашевська, О. І. (НУБіП, 2021)
Одне з найважливіших завдань сільськогосподарської біотехнології – виведення трансгенних тварин з поліпшеною продуктивністю і більш високою якістю продукції, резистентністю до хвороб, а також створення так званих тварин-біореакторів – продуцентів цінних біологічно активних речовин.
Keywords: генна інженерія; генетичні модифікації; поліпшення сортів рослин; біотехнології; тварини-біореактори; лактоферин