Практичні рекомендації з використання орно-просапних тракторів сімейства ХТЗ-160 - Надикто, Володимир Трохимович; Nadykto, Volodymyr (Мелітополь, 2021)
Для вирішення проблем, пов’язаних з відсутністю на Україні потужних універсально - просапних тракторів тягового класу 2, Харківський тракторний завод на власній елементній базі освоїв випуск аналогічних за призначенням енергетичних засобів серії ХТЗ-160.
Keywords: ХТЗ; універсально-просапні трактори