Опис до патенту на корисну модель № 112320 "Друкована головка полімерної нитки в 3D принтері" - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Муравйов, А. М. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Друкована головка полімерної нитки в 3D принтері містить корпус сопла, в якому виконаний канал (плавильна камера), нагрівач. Корпус сопла з плавильною камерою мають конусну форму, а декілька нагрівачів встановлені таким чином, що поділяють (розділяють) плавильну камеру на декілька зон нагріву з різними температурними режимами, відповідно до кількості встановлених нагрівачів
Keywords: друкована головка полімерної нитки; 3D принтер; плавильна камера; пристрій для тривимірного друку полімерною ниткою; машинобудування